Posts

Showing posts from January, 2017

NINI X TOMPE - AMG (Premijera)

Image
-----------------

JALA BRAT & BUBA CORELLI NAJAVLJUJU NOVU PJESMU ...

Image
Mozda odgovor silnim hejterima ? Poslusajte vatrenu najavu ...

Novi hit sa MILANA STANKOVIC , turneja po SAD I ...

Image
Jedan od trenutno najpopularnijih muzičara Balkana Jasmin Fazlić poznatiji kao Jala je u novom razgovoru za portal N1 govorio o novim planovima, projektima i nastupima u karijeri. "Nova turneja počinje 20. ovog mjeseca i sa zadovoljstvom vam mogu reći da smo rezervisani do kraja ljeta", kazao je Jala za N1. Dodao je da se aktivno radi na novom materijalu. "Buba Corelli i ja aktivno radimo na solo singlovima kao i na novim zajedničkim pjesmama koje će publika moći uskoro čuti". Trenutno se radi na realizaciji spota za pjesmu koju je ovaj dvojac radio za srbijanskog pjevača Milana Stankovića, a kako saznajemo, u planu su turneje van Evrope. "Da, radimo na pregovorima za turneje po SAD-u i Australiji, to je sve što vam mogu reći za sada", kazao je. Također, u pripremi je veliki koncert popularnog dvojca koji će se održati Sarajevu u Domu Mladih, 11. marta ove godine. Još su u najavi spotovi sa regionalnim vodećim muzičkim zvijezdama, a o kome se radi saznat ć

JALA BRAT PONOVO IZDOMINIRAO ... POSLUSAJTE ...

Image
Tekst pjesme potpisuju trenutno dva najpopularnija repera Jala Brat i Buba Corelli ...

NOVO : STRUKA - OLA OLA E

Image

FRENKIE SA NOVOM PJESMOM I VIDEOM ...

Image
Pogledajte najavu za novi spot od Frenkie . Aid Besic potpisuje reziju i snimanje spota a u videu se pojavljuju KiboBeatz i Vecco ...

RASTA ODUŠEVLJEN: Nastup ovog dečka nije samo rep, nego mnogo više od toga (VIDEO)

Image
Njegov izlazak na scenu je bio drugačiji od ostalih i od samog starta je opustio atmosferu i nasmejao sve prisutne jednostavnim opaskama. Obraćao se žiriju kao da se već dobro poznaju i odmah ih sve kupio pre početka tačke, a kasnije se ispostavilo da se on i Rasta stvarno poznaju. - Tek sam na pola refrena shvatio da smo se u Budvi napili i da smo se tamo videli - rekao je Rasta. Reper je nastavio da objašnjava da je ovaj momak neviđen talenat i pojasnio da je Đuro pravi primer toga šta zapravo znači biti MC (Master of Ceremony). Suština nije samo da repujete ili pevate, već da budete zabavljač, a ovaj momak svakako jeste sve to u jednom - reper, zabavljač, šarmer - pravi MC. Pogledajte i sami:

NOVI MEGA HIT ...

Image
Interesantna fotografija je osvanuka na profilu kod Jala Brat a poslije toga i Corone ... da li je to novi hit u pripremi ili ? Poslusajte posljednu stvar od Corone i Rimskog : --------------------------------------- Slijedeci video u kolekciji :

DON ADNAN - ORALE PONOVO ONLINE !!!

Image
Spot koji je bio na kanalu od Raste "balkaton" je uklonjen s iste zbog nepoznatih razloga no evo ga ponovo na kanalu od 387 Official !

DUGO SMO CEKALI ...

Image
Dugo smo cekali a napokon vam donosimo listu sa pjesmama koji su dobili najvise posijeta na nasem portalu u 2016: 1.Skankdafaka & MC Rele - Numero Uno 2.Buba Corelli - Sporije Video 3.Cvija , Relja P. ft.Coby - Crni sin Video 4.Juice ft.Mr.Black Video 5.Rasta - Hotel Video Uskoro ocekujemo novu pjesmu od Jala brat koja ce vjerovatno uci u top 5 za kratko vrijeme !

MIMI MERCEDEZ & RIMSKI - SAMO KESH (PREMIJERA)

Image

CVIJA & MC YANKOO - ABU DHABI

Image

BECA FANTASTIK - UNIKAT by JALA BRAT & BUBA CORELLI

Image
Poslusajte novu pjesmu muzicara BECA FANTASTIK za koju produkciju potpisuju popularni rap duo Jala Brat i Buba Corelli...

NIKOLA TASIC IMA NOVI COVER , POSLUSAJTE OBAVEZNO ...

Image
Nikola Tasic je svoje fanove jos jednom iznenadio sa novim coverom ... uzivajte ! Ovaj mladi talentovani pjevac trenutno radi sve od hip hopa pa sve do modernog pop zvuka !

(VIDEO) DEČKO KOJI JE RASPLAKAO SRBIJU: Ostavili su ga roditelji, pa im je posvetio JEZIVU pesmu!

Image
Dejan Ketić (20) iz Žagubice pokazao je u takmičenju "Ja imam talenat" svoju nadarenost za hip hop muziku. Na samom početku emisije ispričao je svoju tužnu priču. "Kad sam bio mali ostao sam bez roditelja. Oni su bili mladi, nisu znali kako da odgajaju dete i dali su me u dom. To mi teško pada, voleo bih da imam bar nekog da me podrži. Ovako nemam nikog, sam sam i možda ću biti sam do kraja života", rekao je takmičar pre nego što je izašao na scenu. Dejan se četvoročlanom žiriju predstavio svojom pesmom, koja je otkrila mnoge stvari iz njegovog života.

POSLIJE INTRA DOLAZI SARADNJA SA BUBA CORELLI & JALA BRAT

Image
MIC FLOW je izbacio svoj prvi single , video za Intro pjesmu njegovog novog albuma ... Uskoro vise informacija

DAY WHO - TERET (PREMIJERA)

Image
IDJ VIDEOS trenutno vodeca muzicka kuca na balkanu izbacuje novi hit od DAY WHO koji nosi naziv TERET !

TREMENDUM - VAN MAGISTRALE (PREMIJERA)

Image
Prvi put na nasem portalu ! Poslusajte pjesmu Van magistrale koja izlazi za Bassivity Digital ...

COBE - DJAVO ADVOKAT !

Image
Izdavacka kuca NEMA LABAVO ENT ima novu pjesmu na kanalu a ovdje je mozete poslusati premijerno ! Ekipa Nema Labavo Ent nudi svim izvodjacima postavljanje svojih spotova i pjesama na kanalu ukoliko ispunjaju odredzene uvijete pa je ovo prava sansa za sviju da dodzu do vise publike ... Cobe je vec duze vrijeme clan ekipe i ovaj njegov single najavljuje nastavak saradnje !

Nesto frisko za domace trziste ...

Image
MIC FLOW iz svicarske najavljuje svoj prvi album Vendetta koji bi ove godine trebao izaci. Pogledajte spot za pjesmu Intro i poslusajte sigurno zanimljiv nacin repanja...

TOONY X VUYA X FOX - BABYLON

Image
Novonastala muzicka kuca MONOPOL predstavlja novi spot u kojem su poljski reper Toony , Vuya i Fox ... Mix i master potpisuje Vuya !