Posts

Showing posts from February, 2017

STA TO RADI EDO MAAJKA ?!?!

Image
Edo Maajka ima novu pjesmu , kako to zvuci mozete poslusati ovdje :

OVO SE ČEKALO: Rasta izbacio 4 nove pesme i spota (VIDEO)

Image
Danas su izašle četiri nove Rastine pesme i spota u okviru projekta "Indigo", što je i ime jedne od pesama. Ostale tri pesme zovu se "Moja stvar", "Vedro nebo" i "Sreća", koju je uradio u sardnji sa Cobyjem. Sve četiri pesme odlikuju se laganim, sporim ritmom i sadržajnim tekstom. Naslovna numera "Indigo" peva o ljubavi, a u spotu obiluju scene poput onih koje gledamo u krimi filmovima.

BUBA CORELLI - NJU BI DA GUZIM ( Poslusajte pjesmu u nesto drugacijem izdanju)

Image
VIDEO MOZETE POGLEDATI OVDJE <<<<

Rasta ostao bez teksta ... Jos jedan reper u JA IMAM TALENAT ...

Image

Glisa & Nidza Bleja - Twerk (Video)

Image

FRENKIE : U LINZU JE BILO TOP !

Image

DERAC NAJAVLJUJE NOVI ALBUM ZA MONOPOL !

Image
Mozda i najpopularniji prijedorski reper DERAC se konacno (rekli bi njegovi fanovi) vraca sa novim materijalom za izdavacku kucu Monopol ! Veceras u 20:20 premijera ! 

MILION PREGLEDA ZA 1 DAN: Milan Stanković, Jala Brat i Buba Corelli zapalili YouTube! (VIDEO)

Image
Spot za pesmu "Ego", Milana Stankovića, Jale Brata i Bube Corellija, u izdanju IDJTunes, pregledan je milion puta za 29 sati, čime su se upisali među par izvođača u regionu kojima je ovako nešto pošlo za rukom. Nisu oborili rekord koji za sada drži Aleksandra Prijović s pesmom "Senke", koja je jedina imala milion pregleda za 24 sata, ali i milion već sledećeg dana ostvarili su samo retki. Do sada samo nekoliko izvođača je imalo čast da njihova pesma već sledećeg dana pređe milion pregleda, među njima su: Elitni odredi i Dado Polumenta, Severina i Ministarke, Relja, Cvija i Coby, Sandra Afrika, Aleksandra Prijović, a sada su tu i Milan Stanković, Jala Brat i Buba Corelli. Od ovoga stvarno može da poraste "Ego":

NOVI VIDEO CE VAS OSTAVITI BEZ RIJECI - ONA (PREMIJERA)

Image

DON ADNAN - SAYONARA (VIDEO)

Image

JALA BRAT & BUBA CORELLI - NEMA STAJANJA , NOVI SPOT JE VANI !

Image

NAIDA BESLAGIC & BUBA CORELLI - PREMIJA (OFFICIAL VIDEO)

Image

POGLEDAJTE LJEPOTICU IZ SPOTA U "OPUSTENOM" IZDANJU

Image
Otkrivamo vam ljepoticu i manekenku iz spota PORSCHE NI FERRARI koji je izasao za izdavacku kucu Nema Labavo Ent . Cijeli video i nju mozete pogledati ovdje: Mozete je zapratiti na  Instagramu ovdje <

MAKK , STRUKA & JASMINA - ADIDASKE (OFFICIAL VIDEO)

Image

LIL PLANE - BOJE (OFFICIAL VIDEO)

Image

DOMINIKO AFERA - BILA SI SVE (OFFICIAL VIDEO)

Image
Pogledajte novi spot od DOMINIKO AFEA koji izlazi na kanalu od Skankdafaka !

SVAKI JE PAO (OFFICIAL VIDEO)

Image
Pogledajte obavezno novi spot iz Nema Labavo Ent. produkcije:

JUICE PONOVO IZDOMINIRAO !!! Jedan je Cale ove igre ...

Image
Juice je sigurno jedan od najvecih multitalenata danasnjice , pored tvrde repcuge ovaj legendarni reper uvijek uspije da iznenadi i sire mase ... uzivajte !

JALA BRAT I BUBA CORELLI ZACEPILI USTA SVIM KRITICARIMA

Image
Pjesma koja je sinoc izasla izazvala je mnoge reakcije , najvise pozitivnih kako su se Jala Brat i Buba Corelli vratili ... U Nema Labavo Ent. produkciji je izasla pjesma klosari koja je dugo godina skupljala prasinu i konacno izasla ...

Los Sin , Maja Majami i Tanjo imaju novu pjesmu !

Image

Los sin nikad "losiji" - pokidano !

Image

LOSA CURA - Jala brat otkrio nove "talente"

Image

Hallo - Frenkie vom Wien verstehenzi ?

Image

RASTA JE OBICNI SUPAK

Image
Bihacki reper Don Adnan je poslao ostre kritike na rad izdavacke kuce od popularnog Raste , pogledajte njegov post na facebooku  ovdje  !

Nova pjesma iz izdavacke kuce Monopol !

Image

Sta to Toni Der Assi radi u parovima ? - Dominira !!!

Image
Jedan od najpopularnijih njemacki repera sa prostora balkana je bio glavni u kuci za mnoge fanove ... Naime, nakon izbacivanja Kristine, produkcija je odlučila da i Tonija pošalje kući, što je izazvalo mnogo emocija i suza, kako kod njega samog tako i kod ostalih takmičara Svima je to jako teško palo, ali su oni isto tako mislili i da je tu kraj kada je izbacivanje u pitanju. Ipak, Bojana se najpre pozdravila sa učenicima i napustila vilu, da bi se samo minut kasnije vratila, i saopštila svima da je i Teodora Radojičić izbačena. Ona je bila jedan od favorita u ovoj sezoni, ali je izrazila veliku želju da ide kući i zamolila svoje fanove da ne glasaju, i želja joj se ispunila.

GENTLEMEN (2017) - Nova pjesma ...

Image
Nova pjesma iz Nema Labavo Ent. produkcije je online !

VUK MOB UKRAO MEGA HIT ...

Image
Vuk Mob je izbacio novu pjesmu a vec je poznato odkud mu ideja za istu... pjesma je jednostavno kopija velikog hita od Mozzik ali poslusajte sami :

NOVI SPOT: Relja napravio LOM, LOM (VIDEO)

Image
Relja Popović izbacio je novi spot za pesmu "Lom" u produkciji ekipe IDJVideos. Iako je pesma tek izašla, već je sasvim jasno da će postati hit.

SHA OTVORIO DUŠU: Prvi put iskreno progovorio o kolegama (VIDEO)

Image
Sha je jedan od retkih izvođača na rep sceni koji je aktivan još od 90-ih godina prošlog veka. Tokom svoje dugogodišnje karijere on je napravio jednu pauzu i morao je, kako je rekao za IDJTV, da promeni malo muzički pravac... Pogledajte šta sve o tome kaže reper, kao i šta misli o konkurenciji.