NEKAD SU BILE ZVIJEZDE A DANAS ...

VANILLA ICE

Nakon velikog uspjeha hita ‘Ice Ice Baby’, reper pravog imena Robert Van Winkle pametno je uložio u nekretnine, a 1998. godine postaje profesionalni agent za prodaju istih.

      Tony Danza Foto: Screenshot Zvijezda nekad popularne serije ‘Tko je šef’ danas predaje engleski u jednoj srednjoj školi Philadelphiji. Isto tako, objavio je knjigu u kojoj je izrazio svoju zabrinutost za američki obrazovni sustav. 

 Danny Lloyd Foto: Screenshot Riječ je u glumcu koji je utjelovio jezivog klinac u filmskom hitu ‘The Shining’. Lloyd je s 14 godina odustao od glumačke karijere, a danas radi kao profesor biologije. 

 Lisa and Louise Burns Foto: Screenshot Lisa i Louise Burns u spomenutom ‘The Shiningu’ igrale su blizanke Grady, a danas nemaju nikakve veze s glumom. Lisa je odvjetnica, a Louise mikrobiologinja. 

 Karyn Parsons Foto: Screenshot Glumica je u seriji ‘Princ s Bel Aira’ utjelovila Hilary Banks, a posljednju ulogu imala je 2002. godine. Nakon toga povukla se iz svijeta glume i osnovala zakladu Sweet Blackberry.Danas se bavi dobrotvornim radom. 

 Susan Boyle Foto: Screenshot Iako je 2009. godine njezin debitantski alum postigao ogroman uspjeh, pjevačici je pet godina kasnije očito slava dojadila pa je našla posao u jednoj trgovini u Škotskoj gdje radi za minimalac.

 Chris Owen Foto: Screenshot ‘The Shermanator’ iz ‘Američke pite’ 2012. radio je kao konobar u jednom restoranu 

Comments

Popular posts from this blog